Garancia

Koncepció garancia
(100% pénzvisszafizetéssel)

A koncepció garanciát a weboldal struktúrájára és a dizájntervezésre vállaljuk. Csak azzal érjük be, ha 100%-ig elégedett vagy az ötleteinkkel és a weboldalad koncepciójával.

A koncepciótervezés azt jelenti, hogy a közösen kialakított weboldal koncepció alapján elkészítjük a főoldal látványtervét. Ezt addig módosítjuk, amíg szükségesnek érzed. Ha viszont a 3. módosítási kör után sem tudunk olyan tervvel előállni, ami 100%-ban megfelel az igényeidnek, akkor lép életbe a koncepció garancia. Ha ennél a pontnál úgy döntesz, hogy nem mi vagyunk az a csapat, aki képes megvalósítani az elképzelt weboldalt, akkor elég ezt jelezned felénk írásban és az addig kifizetett teljes összeget visszautaljuk, megkérdezzük mit csináltunk rosszul, hogy legközelebb jobbak lehessünk és barátként válunk el.

Ha pedig elfogadod a koncepció tervet, akkor a fejlesztési ütemterv szerint haladunk tovább az aloldalak megtervezésével, majd a fejlesztéssel.

Jótállás

Ha a weboldal átadásától számított 6 hónapban bármikor kiderül, hogy egy funkció nem úgy működik, ahogyan azt a szerződéshez csatolt specifikációban meghatároztuk, akkor azt a lehető legrövidebb időn belül (az előre megbeszélt határidőre), térítésmentesen orvosoljuk.