Gondolataink » 5 végzetes hiba weboldal készítés előtt, és biztos az eredménytelenség

5 végzetes hiba weboldal készítés előtt, és biztos az eredménytelenség

Weboldal készítés

1. Senkit sem érdekel a csillogó weboldalad...

...ha profitálni szeretnél belőle. Ma már csak 4 másodperced van a látogatód figyelmének megszerzésére, akit egyáltalán nem érdekel az intró animáció, vagy a pompázó dizájnelemek. Ma már az elsőre megpillantott tartalom és annak minősége a fontos. Ez az első lépés, hogy a látogatót ügyféllé változtasd, ezért ha velünk dolgozol, weboldaladnak profi megjelenést készítünk, profi tartalommal.

2. Az elkészült weboldal nem változtat az anyagi helyzeteden...

...hacsak nincs mellette megfelelő online marketing stratégia. Az egyedi weboldal készítés mellé éppen ezért, az üzleti tevékenységedre szabott, online marketing stratégiát dolgozunk ki, ha kéred.

3. A felelősségvállalás ma már csak utópia...

...és ez sokat elárul az olcsó weboldal készítőkről. Számunkra fontos az értékteremtés, a Te sikerélményed, ezért vállalunk 100% garanciát az átadott munkára.

4. Mit ér egy parancsnok hadsereg nélkül?

A weboldal készítés és átadás még nem a folyamat vége, csak egy köztes állapot az origó és a siker között. A munka java itt kezdődik. A kérdés az, hogy te, dolgozol polihisztorként a vevők megszerzésén, vagy a mögötted álló szakértő gárda, aki kidolgozza és meg is valósítja online marketing stratégiádat? Persze mindezt a te irányításoddal.

Hogy a kampányod meg is térüljön, hogy ne maradj magadra a látogatási statisztikák adatlabirintusában, weboldalad átadása után csapatunk nem hagy magadra, segítünk a mérésben, értelmezésben és az adatok elemzésében, hogy folyamatosan javítsuk az üzleti eredményedet.

5. A jó pap holtig tanul...

...tartja a mondás. Elcsépelt, de igaz és hiszünk benne. Ezért is fektetünk komoly összegeket szaktudásunk frissítésébe, hogy a legfrissebb technológiákat, online marketing fogásokat, valamint az aktuális keresőbarát irányelveket használva, weboldalad még évekig a "toppon" maradjon.

Egy profi weboldal online marketing stratégia és teljesítmény elemzés nélkül olyan, mint egy luxuscirkáló kerekek és kormány nélkül. Ugyan beleülsz és elvarázsol a pompa, a kényelem, de egy métert sem haladsz előre. Az igazi hasznát így sosem élvezheted. Ha nincs terved arra, hogyan indítod el, és merre kormányzod weboldaladat, úgy az interneten szerezhető bevételed csak töredékéhez juthatsz hozzá, pedig hidd el, elég mély a nyúl ürege.

Tudtad, hogy az online kiskereskedelmi piac már 2012-ben is egy 200 milliárd forintos felvevőpiac volt? Ez az elképesztő szám ráadásul folyamatosan növekszik. Mi lenne, ha Te is kivehetnéd belőle a részedet? Csapatunk éppen ezért olyan megoldást kínál válalkozásod számára, melynek segítségével a weboldal készítést megtérülő befektetéssé alakíthatod, egyszeri, fájdalmas kiadás helyett. Kérj árajánlatot még ma és tégy próbára minket! Az ajánlatkérés nem jár kötelezettséggel, a munkánkra 100% garanciát vállalunk, így Te semmit nem kockáztatsz.