Munkáink » Galldorf Zrt.

Galldorf Zrt.

Ránk bízott feladatok:

Ügyfelünk véleménye:

Összességében nagyon meg voltunk és vagyunk Veletek elégedve.
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk Tőletek, amit azért is tartok nagyon jónak, mert úgy láttam, hogy teljesen idegen Tőletek ez a terület, amivel mi foglalkozunk. Ami persze nem baj, sőt, szerintem az esetetekben még jó is, mivel itt is bebizonyítottátok, hogy megálljátok a helyeteket.
A kommunikáció gyors volt, érthető volt, ha valamelyik oldal nem értette a másikat, akkor addig kérdezgettük egymást, mígnem ez teljesen egyértelmű nem lett. Ez is nagyon fontos, mert apróságok elcsúszhattak volna.
A határidőket tartottátok, ha esetleg mi nem is, de éreztem, hogy Ti ragaszkodtok hozzá.
A kreativitás szuper volt, friss, lendületes.
Az információ áramlásban láttam néha lemaradást, de én ezt nem tartom, tartottam olyan nagy problémának, mivel a vége felé egyszerre igen sok dolgot kértünk Tőletek, és már nagyon szorított a határidő.
A hozzáállásotok szintén jó volt, rugalmas és gyors.

Popovics Anita
Kereskedelmi Ügyintéző

A munka értékelése:

A projket leírása:

A Galldorf Zrt. egy 10+ milliárdos árbevételű mezőgazdasági termelő vállalat. Találkozásunkkor egy nehezen frissíthető, ebből kifolyólag nem túl naprakész tartalommal ellátott weboldallal rendelkeztek. Az alábbi igényekkel fordultak hozzánk:

1. Alakítsunk ki egy olyan egységes céges arculatot és színvilágot, ami átadja a cég profizmusát, de egyúttal a mezőgazdasági iparág, a forgalmazott főbb termékekre is hajaz.

2. A weboldal célja, hogy bizalmat, profizmust sugalljon az ügyfelek, beszállítók felé és naprakész információkkal lássa el a látogatókat.

3. Fontos kitétel volt az önálló frissíthetőség, ezért egy olyan egyszerű admin felületet kellett terveznünk, hogy a webes világban kevésbé jártas munkatársak számára is könnyedén átlátható, frissíthető legyen.

A közös munka második lépéseként újraterveztük a vállalat grafikai anyagait is.

< >