Munkáink » Püspökfalat Bisztró

Püspökfalat Bisztró

Ránk bízott feladatok:

Ügyfelünk véleménye:

Közös munka minősége: A munka kezdetén, Levente egyik első mondata volt, hogy minden amit kiadunk a kezünkből, csak ugyanolyan minőségi, állandó színvonalú lehet. MIndegy, hogy szórólapról, ajándékról, ételről, hírlevélről van-e szó. Ugyanez jellemző a közös munkánkra is, így közel fél év után bármit rábízok az Ismerjenek csapatára, biztos vagyok benne, hogy megfelelő minőségben készítik el.

Kommunikáció: Folyamatos, gyors, lényegretörő, pedig velem ezt különösen nehéz kivitelezni, hajlamos vagyok eltűnni a “zaklatások” elől, de Levente, mindig utólért, és nem is éreztem zaklatásnak ha keresett.

Problémamegoldó képesség: Igazán komoly problémába nem ütköztünk, de ha valami nem az elképzeléseink szerint alakult, azonnal javították, pontosították...

Megfeleltünk-e a várakozásoknak? Kicsit visszautalnék a kommunikációra ennél a pontnál, és hoznék egy példát a vendéglátásból: A jó pincér az mindig ott van ahol kell, mindent lát, mindent hall, mindent tud, de sosem látható, sosem hallható, soha nincs útban, nem zavar. Nem is tudunk róla, hogy hogyan, egyszercsak a poharunk újra megtelik borral, amikor elfogyott a kenyér épp érkezik az újabba adag, vagyis észrevétlenül teszi a dolgát.

Az ismerjenek csapata épp így szolgál ki bennünket. Néha fel kell hívni őket, hogy tudjuk még megvannak, közben a munka észrevétlenül halad előre.

Határidők tartása: A vendéglátás egyik jellemzője a nagyfokú kiszámíthatatlanság. Hirtelen beesett tíz vendég, estére jön egy 40 fős csoport, reggelre készíteni kell egy új étlapot...
Szóval vannak határidős munkák, és vannak melyekre most azonnal szükség van. Nem ijedtek meg a hirtelen munkától, lehetetlen határidőktől sem.

Információáramlás:A kellő mennyiségű, megfelelő szintű információ mindig a rendelkezésünkre áll. Se több, se kevesebb.
Kreativitás: Nehéz egy szakács kreativitásával együtt mozogni, hogy tökéletes legyen az összhang a hetekkel korábban nyomdába adandó reklámanyag és a még meg sem álmodott ételek között, de a második, harmadik ilyen akció után ráéreztünk egymásra.
Milyen eredményeket vártok? Sok-sok és egy kicsivel még több elégedett vendéget!

Hozzáállás: Szimpatikus, rugalmas, befogadó, kreatív
Mérhető eredmények: A munka egy részét nehéz pontosan és egyértelműen számszerűsíteni, de a pontosan mérhetőek önmagukért beszélnek: 1200 körüli like-oló az FB-n, a posztok látogatottsága 500 és 5000 közötti, de volt példa 15000 feletti látogatottságra is.

Varga István
Chef

A munka értékelése:

< >